SNACKHOUSE ROYAAL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 113 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackhouse Royaal. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 1:30 Lekkere burgers en goeie friet!
30 jun 2024 om 20:44 Patat dacht dat ik pattatjes kreeg chips glazige friet zwart gebakken bah . Als het druk is krijg je dit .jammer
29 jun 2024 om 20:06 Was allemaalgoed
16 jun 2024 om 21:02 Je kan je ervaring hier gerust schrijven waar om thuisbezorgd vraagt maar er wordt toch niks nee gedaan veranderd toch niks
31 mei 2024 om 20:03 Slechtste ervaring tot nu toe. Huisgemaakte patat was gewoon diepvries Luxe kipnuggets zijn dus gewoon reguliere nuggets. Broodje kipshoarma sloeg nergens op echt super zout. Milkshake van 4,95 was gewoon lauw bij aankomst. Alleen frikandel was ok
22 mei 2024 om 21:53 Deze burgers Kapot spang
20 mei 2024 om 14:01 Eten is goed en redelijk snel bezorgd
17 mei 2024 om 19:59 Lekker als altijd
11 mei 2024 om 23:43 Bestelde keurig op tijd afgeleverd en smaakte prima.
21 apr 2024 om 17:37 Onwijs lekkere burgers
7 apr 2024 om 17:39 Bijna 2 uur gewacht terwijl ik in de middag bestelde. Patat was koud en je zag een berg zout zitten, en de burger was sompig en koud.
6 apr 2024 om 20:28 Super lekker alleen 1 frikandel ontbrak aan mijn bestelling